Ta KOMMUNIKASJON OG SELVLEDELSE - få bedre resultater
Kurs og studier Om oss Coach Historier Ofte stilte spørsmål Gratis råd Innlogging

Pappa

PAPPA ❤️
Dette er ikke "kun" en trist historie om en tøff dag og tid, det er et HÅP om at OM DU sliter, så BER DU OM HJELP🙏

(Dette sterke innlegget ble lagt ut av Pia Gurstad på sosiale medier. Det fikk en storm av oppmerksomhet, derfor velger vi å legge det ut her også.)

Dagen i dag (17.08) vil alltid være en annerledes dag for meg....
De  første årene ville jeg ikke stå opp på denne dagen, de neste stod jeg opp men gråt fra morgen til kveld.... Jeg har ALDRI valgt å gjøre noe annet på denne dagen, enn å være alene, eller kun sammen med familie....og det helt siden den augustdagen i 95, hvor du bestemte deg for at 52 år var nok, pappa....

I dag ville du vært 81 år. Du "har" 3 fantastiske barnebarn og et nydelig oldebarn ❤️ og jeg lurer titt på hva de har gått glipp av siden de aldri fikk møtt deg? Fordi for meg var (og er) du jo den beste pappaen og den klokeste mannen i verden. Den tryggeste "havnen" med de største bamseklemmene....

Vi snakker ofte om deg her hjemme, for "barna" lurer jo på hvem du var, om de ligner på deg, om det ville vært annerledes om du hadde møtt dem (den eldste ble født kun noen dager, og den andre kun et par mnd., etter at du forlot oss).

Jeg har ikke, og vil aldri kunne gi dem svarene på alt de lurer på, men en ting er sikkert, genene dine er ført videre i utseende, fakter og talenter, for jeg ser deg tydelig i dem alle ❤️

Du skrev i avskjedsbrevet at du håpet de dårlige genene døde ut med deg. Jeg kan fortelle deg at de GODE genene dine lever videre i barn, barnebarn og oldebarn!

Jeg vet du mente psyken, pappa - forskjellen på 1995 og 2024 er at nå er det ikke lenger tabu å slite psykisk, verden har innsett at hjernen er en del av kroppen  (utrolig at vi brukte millioner av år på dette....) så nå er det hjelp å få, selv om det fortsatt er en veldig lang vei å gå før vi kan si at det fungerer 100%.....(Du kan banne på at det er topp 3 i neste valgkamp også....men det er en annen historie)

En ting jeg er veldig sikker på, og det er at det jeg gjør i dag, gjør jeg i håp om og tro på at vi kan gjøre mye mer for at mennesker blir tryggere i seg selv, gir litt mer f...., lever for å HA det bra og ikke kun for at det skal SE bra ut!!!
 
Dette gjør jeg bl.a. fordi jeg vet hvor ubeskrivelig vondt det er å sitte igjen når noen tar det valget du tok, det unner jeg ingen!

Pappa, du skrev at du håpet livet ble bedre uten deg.... JA, DU VAR PSYK!
Livet var bra MED DEG! Du klarte bare ikke se det, og det er det som er så farlig og vondt når man er så psyk 😪

Livet er bra, pappa, vi har klart oss fint alle sammen, men jeg savner deg fortsatt hver eneste dag, og skulle gitt alt (unntatt familien vår 😘) for å få deg tilbake, så jeg kunne sagt:

"DET BLIR IKKE BEDRE UTEN DEG!!!!"
"DET FINNES HJELP"
"DU VIL MED TID OG BEHANDLING BLI FRISK!!!!" og
"HVORFOR FIKK DU IKKE HJELP?"

Du som har lest helt hit....kan du love meg en ting?

✅️
Sliter du? - be om hjelp 🙏
Det blir ikke bedre uten deg!!!
 
Helsenorge fungerer langt fra optimalt, men det er hjelp å få - ring 116 123 Hjelpetelefonen til Mental Helse
✅️ Kjenner du noen som sliter? - snakk med dem før det er for sent!
 
✅️ Når du snakker med noen spør "HVORDAN HAR DU DET?" istedenfor "HAR DU DET BRA/GÅR DET BRA?" (Test ut å svare på alle tre selv)

I dag skal jeg gjøre noe annet enn jeg pleier på denne dagen, i dag skal jeg feire 50 årsdagen til en av våre beste venner🥂, og det skal jeg sammen med mange du kjente og var glad i, pappa, for flere av de vi vokste opp med, holder fortsatt sammen ❤️

Det gjør André og jeg også, 34 år sammen, og 27 som gift ❤️
I dag skal jeg snu 17.08, så fra nå av skal det være en dag jeg hedrer deg, pappa.

❤️ Jeg skal også fortsette og jobb for å "gjøre en forskjell" hver eneste dag, helt til jeg stuper (av alderdom).

"Livet er ikke for nybegynnere", men fy f.... så flott det er til tider.
Det går opp og ned for alle (de som sier noe annet lyver!), men du må ha kjent på nedturene for å nyte oppturene

DET GÅR IKKE AN Å TENKE SEG LYKKELIG. Men det skader ikke å se etter det positive 😘

PAPPA, JEG ELSKER DEG ❤️
 
PS. Du hadde vridd deg i graven om du hadde sett hva SoMe (sosiale medier (gidder ikke prøve å forklare deg hva det er engang pappa) prøver å vise verden at livet er/skal være: 100% perfekt på alle områder 🤣😂🤣😂 (inni meg ler jeg ikke, jeg gråter, for det er roten til mye psykisk uhelse i dag, men det tar vi en annen gang 😘)

Din rabagast Pia
 
 
Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000